Diskuze o stavění

 

Vaše zkušenosti se stavěním, se stavebními firmami, rady, tipy apod.. Chcete-li k Vašemu komentáři připojit fotografii, použijte prosím Kontaktní formulář.

 

 

 

 

Přidat komentář

Přehled komentářů

  • Palubky obkladové

    5. 4. 2015 16:52:19 | Izabela Slavíčková

    Koupili jsme palubky z dřevotrustu a nebyla jsem s nimi spokojená. Nevím jak to chodí u jiných firem-nemám zkušenosti, ale tyhle palubky měly vytrhané pera. Neseděly do sebe. Neříkám, že všechny, ale dost kousků bylo takových, muselo se přebírat. O sukách ani nemluvě, nevím jestli se tomuhle dá říkat kvalita AB.

    Odpovědět

  • Palubky obkladové

    5. 4. 2015 23:51:32 | Milan

    Kde jste palubky koupila?

    Odpovědět

  • I rýgle

    10. 7. 2015 10:29:32 | Izabela Slavíčková

    Pane Milane v Lipníku nad Bečvou- Dřevotrust. A opět jsme se nepoučili (zřejmě protože jsou blízko) a koupily jsme si od nich rýgle. Ale jsme my blbí, že jsme si to koupili. Jsou naprosto nerovné, přichytit k nim plotovky je opravdu nadlidský úkol. Takové vrtule by ani neměli být na trhu. Jsem zvědavá, co to s polotem časem udělá. Teď potřebuju lišty a nevím, kde jinde je sehnat. Ale tam už nejdu.

    Odpovědět

  • Zateplení

    18. 1. 2016 20:01:22 | Michael

    Dobrý den, chtěl bych vás poprosit o radu. Stavím si malou dílnu přilehlou k domu, právě mě čeká zateplení půdy, jakože dílna má malou půdu, u který je potřeba z vrchu zateplit podlahu. Doma mám asi 10,5 balení tohoto výplňového materiálu, zbylo mi to z jedné firmy http://1url.cz/n7QT , chtěl bych se zeptat, zda bych toto mohl použít k zateplení . Nasypal bych to mezi trámy do podlahy půdy. Myslíte, že takovýto materiál má dostatečné izolační vlastnosti nebo je to zbytečné ? Vyhazovat to nechci a jinak to nikdy nezužitkuji. Děkuji za radu.

    Odpovědět

  • RETAIL HOUSE DREVOSTAVBA nebo ZDENY

    8. 3. 2018 2:52:08 | Martin

    Dobry den,stavime dum drevostavbu od firmy RETAIL HOUSE.
    S Firmou jsme velice spokojeny,vse probiha v naprostem poradku.Firma Retail House nabizi domy jak ve variante drevostavba/tak zdeny,maji opravdu pestry vyber za bezkonkurecni ceny,stavi po cele CR.Dlouho jsme vybirali firmu ktera nam zhotovi dum,S Retailem to byla vyborna volba,chtel bych firmu doporucit dal,lidem co uvazujou take o novostavbe a vybiraji firmu a maji obavu aby nenaleteli podvodnikum.Jestli vas zajimaji podrobnosti piste na meil: speedy.exc@seznam.cz dam Vam rad podrobnejsi info,fotky,klidne i ukazu dum jestli jste z okoli..atd hezky den zde prikladam odkaz jak u nas staveli hrubou stavbu youtu.be/2OKzBbYwmZI
    Piste tesim se na vase dotazy

    Odpovědět

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.